Суперлуксозният часовник от марката Hublot Classic Fusion, който струва 50 000

...
Суперлуксозният часовник от марката Hublot Classic Fusion, който струва 50 000
Коментари Харесай

Слави крие в сейф часовници за 500 000 лева

Суперлуксозният часовник от марката Hublot Classic Fusion, който коства 50 000 лв., е най-новият аксесоар на Слави Трифонов, разбра HotArena.

С него той се появи на неотдавнашната си среща със студенти в Лондон и се трансформира в основна тематика за мнения. Трифонов е разпален по часовниците повече от 2 десетилетия и ги колекционира, защото с времето те повишават цената си. Сред най-скъпите модели, които има, е „ Корум “, закупен за 100 000 лв.. Той е с 45-милиметров корпус от розово злато, а в него са инкрустирани 29 рубина, писа „ Галерия “.

Стъклото на корпуса е от пушен сапфир, а каишката е от крокодилска кожа.

Слави имал над 30 часовника от най-реномираните швейцарски марки като „ Ролекс “, считани за знак за висок стандарт. Преди време се запалил по „ Омега “, когато научил, че вторият астронавт, стъпил на Луната – Едуин Олдрин, носил тъкмо тази марка. Тя е обичана и на Джеймс Бонд от 1995 година до в този момент.

Трифонов е носил и „ Брайтлинг “, „ Адемар Пиге “, „ Хублот Биг Бен “ и „ Зенит “, „ Радо “, „ Булгари “ и „ Сейко “. Сред най-новите му придобивки е и набиращата все по-голяма известност съветска марка „ Восток “. Водещият си паднал по модела Vostok Almaz,  който въобще не бил безценен – към 1350 лв..

В сбирката му не липсват и същински скъпи екземпляри като Vacheron Constantin Skeleton от 22-каратово злато и с черна кожена каишка, за които Трифонов е платил $150 000.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР